Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Nový školní rok na pozořické hájence

Za námi je léto plné táborů a my jsme si to v přírodě s dětmi moc užili. Věříme, že i děti byly spokojené a z táborových dobrodružství si odnesly spoustu zážitků a nové kamarády. My už se pilně chystáme na nový školní rok – vylepšujeme zázemí, rozvíjíme naše plány. Rádi bychom vás pozvali na naše podzimní aktivity.

Od 1. září přivítáme staré i nové kamarády v Lesním klubu Jezerka a Lesní mateřské škole Stromík. Je-li vašemu srdci blízké vzdělávání v přírodě s respektujícím přístupem, máme ještě pár volných míst v klubu Jezerka. Děti se můžou těšit také na pravidelné setkávání s koníky nebo kroužek bubnování. Podrobné informace najdete na www.lesnikavyl.cz/lesniskolky/jezerka, koordinátorku můžete kontaktovat na jezerka@lesnikavyl.cz.

Až se v září všichni trochu rozkoukáme, přizveme naše nejmenší s doprovodem rodičů či prarodičů na oblíbené kroužky Zvoneček v Líšni a Výletníček v Pozořicích.

Jsou-li mezi vámi paní učitelky z MŠ a 1. stupně ZŠ, máme pro ně připravené pestré výukové programy o přírodě na pozořické hájence nebo naši lektoři přijedou za dětmi do škol. V rukávu máme i další vzdělávací a společenské akce a pevně doufáme, že se do nich budeme moci bez omezení pustit.

Sledujte facebook  nebo web spolku Kavyl a určitě vám nic neunikne!

Přejeme klidný start do nového školního roku a těšíme se na hájence na viděnou!

Michaela Žižková

Spolek Kavyl z. s.