Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Výzva k podávání žádostí o regionální značku BRNĚNSKO originální produkt

Vážení spoluobčané,

MAS Slavkovské bojiště vyhlásila výzvu k podávání žádostí o regionální značku pro místní výrobky BRNĚNSKO originální produkt.

Značka může být udělena řemeslným výrobkům a uměleckým dílům (např. výrobky ze dřeva, slaměné ozdoby, krajky, šperky, keramika, sklo, papírové obaly, upomínkové předměty, nábytek), potravinám a zemědělským produktům (např. mléko, sýry, maso, vejce, pečivo, obiloviny, ovoce, zelenina, víno, nápoje, med), přírodním produktům (např. lesní plody, léčivé byliny, čaje, extrakty z rostlin pro kosmetické účely, rákos).

Regionální značka BRNĚNSKO originální produkt je součástí 30 značek, které po celé republice zviditelňují poctivé produkty, které jsou vyráběny v návaznosti na dobré tradice, s respektem k přírodě a hrdostí na dané místo či region. Držitelé značky získají možnost prezentace na společném webu, Facebooku a Instagramu, pozvánky na akce v jiných regionech i Praze, nabídku vzdělávání a kontakty na podobně smýšlející producenty a poskytovatele služeb.

Výzva je otevřena do 25.4, více informací a žádost ke stažení je na: https://slavkovskebojiste.cz/2021/04/09/vyzva-k-podavani-zadosti-o-regionalni-znacku-brnensko-originalni-produkt/