Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Změna provozu dopravy v Brně a výluky

Vážení cestující,

posíláme Vám informace o tom, jak se v návaznosti na opatření související s COVID mění provoz dopravy v Brně a jaké výluky nás čekají o víkendu a příští týden. Od zítřka dochází k dalším omezením provozu zejména v brněnské městské dopravě. Vlaky pojedou s již vyhlášenými omezeními, jízdní řády regionálních autobusů se zatím více omezovat nebudou, pojedou podle podzimních prázdnin. Doporučujeme si před jízdou ověřit jízdní řád na našem webu.

Co se týče výluk, chtěli bychom upozornit na víkendovou výluku vlaků S2 mezi Brnem a Křenovicemi. V Brně bude pokračovat výluka tramvají a nočních autobusů na ulici Václavské. Příští týden v některých dnech pak proběhnou výluky mezi Hodonínem a Mutěnicemi, Čejčí a Kobylím, Bohuticemi a Moravským Krumlovem a Hrušovany nad Jevišovkou a Znojmem. Upozorňujeme rovněž na prodloužení výluky autobusů v Kořenci.

A dobrá zpráva: v noci ze soboty na neděli si pospíme o hodinu více. Od neděle tak bude ráno dříve světlo a večer dříve tma. Pokud byste chtěli využít noční autobusy, myslete na to, že změna času ovlivní jejich jízdní řády.

A další dobrá zpráva: V infomailu přinášíme podrobnosti o zlepšení ve znojemské městské dopravě – od počátku listopadu i tam bude možné využívat elektronické jízdenky a platit u řidiče bankovní kartou.

RUCE, ROUŠKA, ROZESTUPY
CHCEME COVID PORAZIT!
NEJEZDĚME NA NÁKUPY
UKLÍZEJME RADŠI BYT.

KDYŽ UŽ NĚKAM JET NÁS PUDÍ
ZAMIŘME VEN, DO LESŮ
PŘÍRODA, TA NEZANUDÍ
ULEHČÍ NÁM OD STRESU!

HLAVU VZHŮRU LIDÉ MILÍ
SVĚT SE PŘECE TOČÍ DÁL
ZASTAVME SE, STŮJME CHVÍLI
VIR NEBUDE DLOUHO KRÁL!

Posílená vládní opatření podporují výlety na čerstvém vzduchu s minimem dalších turistů. Provoz vlaků i autobusů je v IDS JMK zachován. Můžete snadno v pracovní dny i o víkendech vyrazit volnými vozidly na výlety do krásné podzimní jihomoravské přírody.

KORDIS JMK, a.s.
koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje