Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kroužky v přírodě a projektové dny pro školy, pořádáné v pozořické hájence

Novinky z pozořické hájenky

Spolek Kavyl má za sebou léto plné dobrodružství. Od pozořické hájenky vyrážely oddíly táborníků na cesty kolem světa až do dalekého vesmíru, po lesích se plížily indiánské kmeny a v zahradě probíhala sochařská sympozia a hudební workshopy našich nejmladších talentů.

S novým školním rokem se do hájenky vrací 2 třídy dětí z DLK Stromík, které se tu budou vzdělávat a prožívat každodenní proměny okolního světa zase až do června. Máte-li zájem o tento druh předškolní výchovy, máme ještě poslední volná místa.

Můžete také přijít „na zkušenou“, nebo jen tak, do oblíbeného kroužku Výletníčku pro maminky s dětmi do 3 let. Scházíme se každé středeční dopoledne a společně si hrajeme, zpíváme, tvoříme a poznáváme blízký les.

Paní učitelky a jejich školní třídy z MŠ a 1. stupně ZŠ zveme na novinku – projektové dny zaměřené na environmentální výchovu. Programy probíhají venku v lese a na zahradě, pouze za špatného počasí se přesuneme do jurty. Můžete si vybrat z několika témat od badatelských po tvořivé.

Podrobnosti a elektronické přihlášky najdete na www.lesnikavyl.cz.
Těšíme se na vás a přejeme pevné zdraví!

Klára Krchňavá

Spolek Kavyl