Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Úprava jízdních řádů regionálních autobusů

Vážení cestující,
posíláme Vám další infomail obsahující změny v IDS JMK.

Od pondělí 2. 11. pozor! Dochází k dalším úpravám jízdních řádů regionálních autobusů. Protože se nezahájí školní výuka, pojedou od pondělka regionální autobusy podle jízdních řádů pro letní prázdniny – omezují se tedy některé spoje. Vlaků se to zatím netýká.

Co se týče výluk, není jich nijak velké množství. Upozornit bychom chtěli zejména na desetidenní výluku od pondělí na lince S91 mezi Strážnicí a Hodonínem. Zítra 28. 10. v Brně nepojede tramvaj 1 přes Mendlovo náměstí a Pisárky – bude nutné využít náhradní autobus X1. Další výluky najdete v příloze.

Na konci každého infomailu Vás obvykle zveme na výlet, dnes však uděláme výjimku. Jistě jste si vědomi situace, která v České republice v souvislosti s COVID-19 nastala. Sice jsou výlety do přírody povoleny, ale i tak bychom Vás chtěli požádat, abyste v nastávajících dnech i během nastávajících Dušiček co nejvíce zůstávali doma a nikam nejezdili ani autem ani veřejnou dopravou. Dopřejmě sobě i zdravotníkům týden na vydechnutí, ať se počet nově nakažených podaří omezit. Návštěvy hřbitovů lze přece posunout o týden či dva.

NEZVEME VÁS NA VÝLETY, NEZVEME VÁS DO MĚSTA
NEJLEPŠÍ JE ZŮSTAT DOMA, AŤ NÁS COVID NEZTRESTÁ!

NEJEZDĚME NA HŘBITOVY, VYHNĚME SE NÁKUPŮM
UKLIĎME SI, NAPEČME SI, STAREJME SE O SVŮJ DŮM.

VYDRŽME TO ASPOŇ TÝDEN, S RODINOU SE NEVIDĚT
KDYŽ BUDEME POŘÁD ZDRAVÍ, DRUZÍ BUDOU ZÁVIDĚT!

KORDIS JMK, a.s.
koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje