Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Oznámení o přerušení dodávky elektrické energie dne 13. 5. 2020

Z důvodu plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy – rekonstrukcí, oprav, údržbových a revizních prací – bude přerušena dodávka elektrické energie:

Dne
13.05.2020             od 07:45 do 12:45 hodin

Vypnutá oblast (viz obrázek níže):
– Družstevní
– Hybešova pouze O2
– Komenského od Nádražní po Štefánikovu a č. p. 1056 mimo č. p. 951
– Masarykova mimo č. p. 70 a ČOV
– Nádražní č. p. 56,
– Nám. sv. Jana.
– U Hřiště,
– Šternovská od ul. Masarykova po č. p. 717 a 729

Společnost E.ON Distribuce, a.s. jako provozovatel distribuční soustavy je k provedení tohoto nezbytného kroku oprávněna na základě ustanovení § 25 odst. (3) písmeno c) bod 5 zákona č. 458/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů (energetický zákon).

Žádáme odběratele el. energie o pochopení pro toto nezbytné omezení.

Provozovatel DS upozorňuje na možnost zrušit plánovanou odstávku v souvislosti s opatřeními proti šíření COVID 19, aby nedošlo ke zhoršení dopadu na koncové odběratele. Tyto práce děláme pro naše zákazníky z důvodu zajištění bezpečného a spolehlivého provozu distribuční soustavy, pro odstranění zjištěných závad nebo připojení nových odběratelů k distribuční síti. Těmito opatřeními předcházíme dalším škodám, které mohou vzniknout třetím stranám.

Upozornění:
V době přerušení dodávky elektřiny je nutné z důvodu bezpečnosti považovat energetické zařízení za zařízení pod napětím.
Případné použití vlastního náhradního zdroje v době přerušení dodávky elektřiny je nutné předem vždy projednat se společností E.ON Distribuce a.s.
Pro případné další informace volejte E.ON Poruchovou linku 800 22 55 77 nebo navštivte www.eon-distribuce.cz, kde najdete další informace o přerušení dodávek elektřiny.

Děkujeme Vám za pochopení.
E.ON Distribuce, a.s.